Massage

Massage bij Bodytec in Drachten

Massage inplannen

Massage bij Bodytec Drachten

Een druk bestaan, vermoeidheid en stress kunnen sporen achterlaten op je geest en lichaam. Wij bieden verschillende massages aan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van een massage in onze Bodytec Studio in Drachten.

Wat is er mogelijk?

Klassieke Massage

De klassieke  massage wordt veel toegepast voor ontspanning en is gebaseerd op de anatomie. De massage  is gericht op het stimuleren van de bloedcirculatie, spierspanning en stimuleert het zelf herstellend vermogen van het Lichaam.

Segmentale Massage

De segmentale massage is een massagetechniek die gericht is op storingen in inwendige organen en de functies van deze organen. Deze massage is een combinatie van klassieke massage en vrij stevige handgrepen.

Deep Tissue Massage

Deze massage biedt uitkomst als de klachten niet oplossen door klassieke massage. Er wordt meer druk op pijnlijke plekken uitgeoefend waardoor ook diepe knopen of blokkades kunnen worden opgeheven.

Sportmassage

Deze massage is een verzamelnaam voor diverse verrichtingen die gericht zijn op het stimuleren van de doorbloeding van spieren. Afvalstoffen in de spieren worden sneller afgevoerd.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage maakt de verslapte huid steviger en zorgt ervoor dat rimpels en littekens minder zichtbaar zijn. Deze massage is ideaal als onderhoud aan het lichaam.

Cellulitis Massage

Dit is een behandeling tegen Cellulitis (sinaasappelhuid). Cellulitis komt vooral voor bij vrouwen op de dijen en de billen.

Lymfekliermassage

Lymfeklier drainage bewerkstelligt afvoer van overtollig lymfevocht als het lichaam daar zelf niet toe in staat is. Massage van de lymfeklieren en de lymfebanen stimuleert de lymfe afvoer.

Informatie aanvragen voor een massage bij Bodytec in Drachten. 

Massage Bodytec Drachten

Algemene voorwaarden

Hoe bevalt Bodytec Drachten anderen?

Geplaagd door Fybromyalgie pijn en stijfheid en een knie die in het verleden compleet in duigen lag stopte ik met sporten en slikte pijnmedicatie. Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht. Mijn wens en drive om weer fit en gezond te worden maakte dat ik vele sporten uitprobeerde. Elke keer weer was de pijn en stijfheid nadien die maakte dat ik weer stopte.  Nu sport ik bij Bodytec, eerlijk is eerlijk ik was vooraf enigszins sceptisch “in 20 minuten Een full body workout, jaja”.  
 
De EMS training is kort en intensief, ik combineer het met een redelijk gezonde leefstijl en neem elke dag een lepel visolie. Na een intensieve training volgt in mijn geval een ontspannend EMS programma wat de hoge trainings spierspanning weg neemt waardoor ik nadien geen pijn en stijfheid ervaar. Ik ben net als “vroeger” vermoeid,  heb zware spieren maar ben vooral trots en voldaan dat ik een complete training heb volbracht. 
 
Hannes coacht mij door de trainingen heen en informeert een dag later naar de effecten van de trainingen. Als mijn knie een keer niet meewerkt zoekt hij andere oefen vormen waardoor ik pijn vrij kan blijven trainen. De trainingsmethode en de persoonlijke aanpak maakt dat ik nu al maanden sport, inmiddels zonder pijnmedicatie kan en niet denk aan opgeven. 

Greetje