Vloeibare visolie

Omega 3 vetzuren / vloeibare visolie

Informatie aanvragen
Een optimale celbalans is cruciaal voor je gezondheid op de langere termijn. Een juiste celbalans zorgt voor een optimale werking van iedere afzonderlijke cel met zijn specifieke rol.

Tegenwoordig kampen veel mensen met een verstoring van deze celbalans. Een belangrijke reden voor deze verstoring is onze huidige dagelijkse leefstijl met veel bewerkte voeding, inactiviteit, chronische stress en slaaptekort.

Een structurele verstoring van de celbalans kan op termijn leiden tot structurele gezondheidsproblemen (langzaam en onbewust) Je wordt sneller moe, prikkelbaar en je concentratievermogen daalt mogelijk. Bovendien heb je een verhoogde kans op klachten zoals  somberheid, huidklachten (eczeem), regelmatig terugkerende hoofdpijn, ontstekingen, menstruatiepijn, overgangsklachten, overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes type 2, hoge bloeddruk, langzame wondheling, gewrichtsklachten, libidoverlies en oogklachten.

IEDERE CEL IN JE LICHAAM IS UIT VETZUREN OPGEBOUWD

Iedere cel in je lichaam is uit vetzuren opgebouwd: omega 3- en 6 vetzuren. Een juiste balans van deze vetzuren is erg belangrijk voor de celbalans en dus voor je gezondheid op langere termijn. Door ons moderne leven is er vaak een serieus tekort aan omega 3. Tegelijkertijd hebben we een serieus overschot aan omega 6- vetzuren door de bewerkte voeding die we eten.

Een gezonde omega 6- / omega 3-verhouding in je lichaam is 3:1 of lager. Bij deze balans is je herstellend vermogen voldoende en kun je in geval van klachten goed herstellen en je gezondheid op peil houden. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een te hoge verhouding, met extremen tot 25:1

HOE IS JOUW VETZUURBALANS?

Bodytec Drachten geeft je de mogelijk om jouw omega 6 / omega 3-balans in kaart te brengen en te versterken. Op deze manier krijg je een goed inzicht in jouw gezondheid. Een optimale omega 6 / omega 3- balans hoort dus lager dan 3:1 te zijn. In de praktijk heeft bijna iedereen een verkeerde omega 6 / omega 3-balans, dus een balans bóven de 3:1.

VISOLIE HERSTELT VETZUURBALANS

Eqology, een Noorse producent van voedingssupplementen, biedt u samen met Bodytec Drachten de mogelijkheid om via een eenvoudige vingerpriktest de vetzuurbalans te meten. Het is een simpele test waarbij je een druppel bloed afneemt. Deze stuur je in een bijgeleverde retourenvelop op naar het onafhankelijke laboratorium Vitas in Oslo (Noorwegen).

HET HERSTELLEN VAN JE VETZUURBALANS KOST TIJD

Als jouw vetzuurbalans niet goed is heeft deze 4 maanden nodig om te herstellen. Eén of twee maanden visolie slikken heeft geen zin, omdat de buitenkant van iedere cel, ook die van de rode bloedcellen – uit vetzuren bestaat.

Daarom biedt Bodytec Drachten een pakket aan met twee vingerpriktesten en zes maanden visolie. De eerste vingerpriktest doe je aan het beging van het traject. De tweede test doe rond de vijfde maand. Zo controleer jezelf hoe sterk je vetzuurbalans is verbetert en herstelt.

Dit vernieuwingsproces duurt minimaal vier maanden. Je gaat als het ware iedere cel van binnenuit vernieuwen en flexibeler maken. Het herstellen van je vetzuurbalans kost minimaal vier maanden dus korter visolie slikken heeft geen zin.

COMBINATIEPAKKET EQOLOGY

Bodytec Drachten biedt een combinatiepakket aan: vingerpriktesten en een zuivere vloeibare visolie van hoge kwaliteit. Deze visolie heeft het MSC keurmerk (duurzame visvangst) en  is rijk aan de visvetzuren DHA en EPA. De vloeibare visolie van Eqology is één van de zuiverste visoliën ter wereld (totale oxidatiewaarde (TOTOX) 4-8), is vrij van toxische stoffen (contaminanten),  vrij van doping (dus ook voor topsporters) en  heeft een natuurlijke frisse citroen of orange smaak.

Een juiste vetzuurbalans zorgt voor:

  • Het minimaliseren van risico’s op hart- en vaatziekten
  • Vermindering ontstekingskans
  • Optimale hersenfunctie
  • Krachtig ondersteunen van het immuunsysteem
  • Positief beïnvloeden van de bloeddruk
  • Een goede spierfunctie
  • In balans brengen van bloedvetten, waaronder cholesterol
  • Preventieve werking aan jouw gezondheid

Informatie aanvragen over visolie bij Bodytec in Drachten.

Visolie Bodytec Drachten

Algemene voorwaarden

Hoe bevalt Bodytec Drachten anderen?

Hannes van Bodytec Drachten en Rinske van Cure4life vroegen mij iets te schrijven over mijn ervaringen.
Twee jaar geleden begonnen bij Hannes omdat ik vond dat ik moest blijven sporten en een betere versie van mijzelf ambieerde. Na een tijd 1x per week overgestapt naar 2x per week en het ging goed, ik voelde me sterker worden. Stap voor stap.

Toch bleef er iets wat beter kon, ik dacht dat mijn eetpatroon prima was maar naar aanbeveling van Hannes een gesprek met Rinske en na dat eerste gesprek begonnen aan een traject in het verbeteren. Het is mij prima afgegaan, het is gelukt zelfs. Was het makkelijk? Absoluut niet. Na 9 maanden ben ik nu op mijn streefgewicht.

Ik zou een ieder die dit wil gaan doen adviseren dat je de tijd moet nemen om iets te veranderen, de kans van slagen is dan groter. Met vallen en opstaan.

Titie