Les inplannen

Download iOS AppDownload Android App

Hoe bevalt Bodytec Drachten anderen?

Geplaagd door Fybromyalgie pijn en stijfheid en een knie die in het verleden compleet in duigen lag stopte ik met sporten en slikte pijnmedicatie. Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht. Mijn wens en drive om weer fit en gezond te worden maakte dat ik vele sporten uitprobeerde. Elke keer weer was de pijn en stijfheid nadien die maakte dat ik weer stopte.  Nu sport ik bij Bodytec, eerlijk is eerlijk ik was vooraf enigszins sceptisch “in 20 minuten Een full body workout, jaja”.  
 
De EMS training is kort en intensief, ik combineer het met een redelijk gezonde leefstijl en neem elke dag een lepel visolie. Na een intensieve training volgt in mijn geval een ontspannend EMS programma wat de hoge trainings spierspanning weg neemt waardoor ik nadien geen pijn en stijfheid ervaar. Ik ben net als “vroeger” vermoeid,  heb zware spieren maar ben vooral trots en voldaan dat ik een complete training heb volbracht. 
 
Hannes coacht mij door de trainingen heen en informeert een dag later naar de effecten van de trainingen. Als mijn knie een keer niet meewerkt zoekt hij andere oefen vormen waardoor ik pijn vrij kan blijven trainen. De trainingsmethode en de persoonlijke aanpak maakt dat ik nu al maanden sport, inmiddels zonder pijnmedicatie kan en niet denk aan opgeven. 
Greetje