Reviews Bodytec Drachten

Nog sterker en fitter met de gratis proeftraining van Bodytec Drachten!

Ervaringen met Bodytec Drachten

Na een aantal jaren vanwege vage klachten niet meer gesport. Maar op een gegeven moment kwam ik Bodytec tegen wat op de site stond sprak me wel aan. Na een intake gesprek met Hannes vol goede moed begonnen. We zijn nu een aantal jaren verder en nog steeds train ik met veel plezier. Voor vragen is er altijd een luisterend oor en tips hoe iets e.v.t anders kan. De training krijg ik nu grotendeels van Julian die het ook super doet iedere keer weer. Door Hannes kwam ik in aanraking met cure4life geen dieet eerder een lifestyle.

Dit staat los van Bodytec maar door Hannes aanbevolen. Je wordt door het hele proces begeleidt door Rinske voedingscoach van cure4life.

Het is echt geen appeltje eitje maar als je serieus op een gezonde manier wilt afvallen is dit de moeite waard om te proberen. Dus van mijn kant alle lof voor iedereen.

Elza

Hannes van Bodytec Drachten en Rinske van Cure4life vroegen mij iets te schrijven over mijn ervaringen.

Twee jaar geleden begonnen bij Hannes omdat ik vond dat ik moest blijven sporten en een betere versie van mijzelf ambieerde. Na een tijd 1x per week overgestapt naar 2x per week en het ging goed, ik voelde me sterker worden. Stap voor stap.

Toch bleef er iets wat beter kon, ik dacht dat mijn eetpatroon prima was maar naar aanbeveling van Hannes een gesprek met Rinske en na dat eerste gesprek begonnen aan een traject in het verbeteren. Het is mij prima afgegaan, het is gelukt zelfs. Was het makkelijk? Absoluut niet. Na 9 maanden ben ik nu op mijn streefgewicht.

Ik zou een ieder die dit wil gaan doen adviseren dat je de tijd moet nemen om iets te veranderen, de kans van slagen is dan groter. Met vallen en opstaan.

 

Titie

Nu al meer dan 1,5 jaar trainen we 2 maal per week met heel veel plezier bij Hannes en zijn team.

De verschillende personal coaches zorgen voor een goede afwisselingen in de trainingen en zijn allen even enthousiast. 

Je zet daardoor net even dat stapje extra in de training van 20 minuten. 

We voelen ons niet alleen veel energieker maar merken ook dat chronische rug-, nek- en knieklachten weg blijven.

Bodytec heeft ons niet alleen een betere conditie gegeven maar ook een merkbaar fitter èn strakker lichaam.

We beschouwen Bodytec als een uitstekende investering in onze gezondheid en raden het iedereen aan.

Peter en Tineke

Gewoon extra lucht en energie. Door COPD heb je soms net dat beetje extra nodig. En de zuurstoftherapie geeft je dat. Bijzonder tevreden over resultaat en aanpak van Bodytec Drachten; Flexibel, en goede en deskundige  begeleiding.
Harry

Vorig jaar stond ik op de wachtlijst voor een nieuwe halve knie.
Ik had daar toch wat moeite mee, gezien mijn leeftijd en beperkingen die ik na de operatie zou hebben, dat ik zocht naar een alternatief.
Zo kwam ik bij Bodytec. Ik train nu 2 keer per week en doordat ik heel gericht kan trainen op bepaalde spiergroepen kan ik nu veel beter met mijn knie beperking omgaan. De andere spieren zijn sterker zodat ik dankzij deze training eerst niet wordt geopereerd en toch weer in staat ben om grotere einden te wandelen en te fietsen. Tegenwoordig zijn er bij Bodytec meerdere trainers en zo is het voor ieder wat wils. Wil je lekker voluit gaan en ook nog eventueel praten over een gewichtsprobleem, wil je lekker pittig bezig zijn onder begeleiding van opzwepende muziek of wil je goed werken aan je basis en daar nog eens extra kritisch naar kijken, voor ieder wat wils! vooral voor de persoonlijke aandacht ben je daar op de juiste plaats! Super blij mee!
Nel-An

Geplaagd door Fybromyalgie pijn en stijfheid en een knie die in het verleden compleet in duigen lag stopte ik met sporten en slikte pijnmedicatie. Ik kwam in een vicieuze cirkel terecht. Mijn wens en drive om weer fit en gezond te worden maakte dat ik vele sporten uitprobeerde. Elke keer weer was de pijn en stijfheid nadien die maakte dat ik weer stopte.  Nu sport ik bij Bodytec, eerlijk is eerlijk ik was vooraf enigszins sceptisch “in 20 minuten Een full body workout, jaja”.  
 
De EMS training is kort en intensief, ik combineer het met een redelijk gezonde leefstijl en neem elke dag een lepel visolie. Na een intensieve training volgt in mijn geval een ontspannend EMS programma wat de hoge trainings spierspanning weg neemt waardoor ik nadien geen pijn en stijfheid ervaar. Ik ben net als “vroeger” vermoeid,  heb zware spieren maar ben vooral trots en voldaan dat ik een complete training heb volbracht. 
 
Hannes coacht mij door de trainingen heen en informeert een dag later naar de effecten van de trainingen. Als mijn knie een keer niet meewerkt zoekt hij andere oefen vormen waardoor ik pijn vrij kan blijven trainen. De trainingsmethode en de persoonlijke aanpak maakt dat ik nu al maanden sport, inmiddels zonder pijnmedicatie kan en niet denk aan opgeven. 
Greetje

Ik heb een verleden met behoorlijke rugklachten achter me ten gevolge van een bedrijfsongeval. Ik heb heb een rug operatie moeten ondergaan en nadien is het niet veel beter geworden.
 
Ik zag een bericht voorbij komen over EMS training,nadat ik me goed ingelezen had, heb ik besloten een proeftraining aan te vragen.
Dit was het begin van een nieuwe ik, een nieuwe ik zonder pijnstillers.
Ik kon niet normaal functioneren zonder dagelijks 1600 mg ibuprofen in te nemen. De EMS training bij Hannes heeft in korte tijd al geresulteerd in dat ik al weer redelijk vrij kan bewegen.
 
Mijn rug is al zoveel vooruit gegaan dat ik nu elke ochtend zonder beperkingen uit bed kan komen, ik ben nagenoeg niet stijf en stram meer en de pijn is zo goed als verdwenen. Het vertrouwen in mijn eigen lichaam is weer helemaal terug!
 
Hannes houd het scherp in de gaten en mocht er een oefening voorbij komen waar ik wel moeite mee heb dan past hij het gelijk aan.
Dit alles heeft er ook voor gezorgd dat ik nu ook weer meer dingen aandurf en niet meer langs de zijlijn hoef te staan.
 
Ik ben echt blij dat ik de EMS training bij Bodytec Drachten van Hannes ben gaan volgen. Ik voel me nu ook met de keer fitter worden dus de weg omhoog is gevonden.
Ronald Watzema

Na een mislukte operatie aan mijn bovenbeen werd deze blijvend beschadigd. Hierdoor kon ik mijn hobby ‘Crossfit’ niet meer uitvoeren.
Na enkele weken trainen bij Bodytec Drachten heb ik de omliggende en onderliggende spieren dusdanig kunnen versterken, dat ik inmiddels weer kan sporten. Bovendien heb ik gemerkt dat mijn hele lichaam door de trainingen wordt versterkt.
Stoffel van der Wilk

Ik sport hier nu al dik 1 jaar met plezier. Destijds had ik erg veel last van mijn achillespees waardoor ik niet meer gewoon kon sporten. Toen kwamen deze trainingen voor mij als een uitkomst. Mede door deze trainingen is deze pijn nagenoeg verdwenen. Laatst heb ik aangegeven dat ik rond de kerst op wintersport zou gaan. Hier heeft hij de oefeningen op aangepast waardoor ik veel makkelijker de pistes af kwam dan afgelopen jaren. Voorheen had ik na een lange dag skiën veel spierpijn maar daar had ik nu bijna geen last meer van. De spieren herstelden ook veel sneller waardoor ik de volgende ochtend weer fris kon beginnen. Hierdoor heb ik veel meer van mijn vakantie kunnen genieten. Ik blijf de aankomende tijd hier met plezier trainen
Joke

Als model, moeder en partner van een professioneel sporter is het soms moeilijk om alle ballen hoog te houden. Ik doe werk voor de fitnessketen Basic Fit en lingeriemerk Hunkemoller. Werken, gezond eten en nog eens dagelijks trainen kost veel tijd. Ter voorbereiding op de lingerieshow van Hunkemoller heb ik specifiek voor Bodytec gekozen, wetende dat 1 sessie gelijk staat aan 3x in de week sporten. Dit gaf mij veel rust. Ik heb in korte tijd een prachtig resultaat behaald.
De trainingen waren uitdagend, afwisselend en toegespitst op de gevraagde lichaamscontouren voor mij als model.
Marit Nicolai

Na een nek operatie probeerde ik het sporten weer op te pakken, maar dit leidde steeds meer tot diverse blessures. Via onze Griekse vrienden werden wij geattendeerd op een 20 minuten durende EMS training die zij volgden in een Bodytec studio. Tot onze verbazing bleek er gewoon een Bodytec studio in Drachten te zijn en na een proefles ben ik hier eerst 1x per week en al vrij vlot 2x per week gaan trainen. Hier word ik heel goed door Hannes begeleid en worden de trainingen ook steeds weer aangepast waar nodig. Na een aantal maanden is René ook begonnen en al snel bleek ook hij er enorm baat bij te hebben. Het gaat zo goed dat we in combinatie met gezonder eten en 2x per week Bodytec beide zijn afgevallen en René is nu zelfs van zowel zijn diabetes 2 & als zijn cholesterol medicatie af. Afgelopen najaar zijn we beide redelijk ziek geweest van COVID-19 maar zodra het mogelijk was, hebben we de training bij Bodytec weer snel opgepakt, wat zeker tot een vlotter herstel heeft geleid. Deze leefstijl bevalt ons zo goed, dat als wij met vakantie naar Kreta gaan, daar de trainingen gewoon voortzetten. Kortom, bodytec is zeker een aanrader!
Rene en Hennie

Al jaren weet ik dat ik zo langzamerhand veel te dik werd maar het tij keren viel zwaar! Via een vriendin hoorde ik van Bodytec; 1 of 2x per week 20 minuten stevig sporten onder weerstand met begeleiding, het helpt echt om sterker te worden, zei ze.
Ik weet van mijzelf dat ik wel de moed heb om aan een uitdaging te beginnen maar dat volhouden lastig is. Zeker als je niet van sporten houd, misschien dat dit mij daarom juist zo aansprak, slechts 20 minuten keihard sporten met resultaat!
Ik nam mij voor om eerst via sport sterker te worden en dan pas aan mijn eetgewoonten te gaan werken. Tot mijn verrassing is dat goed gelukt; één ding tegelijk oppakken zodat de berg niet te hoog was. Dat lukte wonderwel, vooral toen ik na enige tijd Marijke vroeg om mij als diëtiste te helpen met het aanleren van een gezonder voedingspatroon.
Inmiddels ben ik in enkele maanden tijd bijna 15 kilo afgevallen en dat voelt goed!
Het is niet altijd gemakkelijk en ik ben er nog niet maar de tevredenheid overheerst.

Dank aan Hannes en Marijke ????

Karin van der Velde

Hardlopen is mijn favoriete activiteit om de zinnen te verzetten. Het nadeel van hardlopen is echter dat je je lichaam eenzijdig belast en het is daarom belangrijk om ook je rompstabiliteit en coördinatie te blijven trainen en te onderhouden.

De cross-trainingen bij BodyTec zijn voor mij een effectieve, en bovenal plezierige manier om dit bereiken en de blessuregevoeligheid te verminderen.

Gerard

Zuurstoftherapie Bodytec Drachten

Na een flinke val kon ik een tijdje niet trainen en heb ik een aantal weken zuurstoftherapie gevolgd bij Bodytec.

Het is een heel relaxte therapie: je neemt plaats op een relaxstoel, terwijl je via een masker 100% zuurstof inademt. Ik heb gemerkt in deze weken dat ik ‘s avonds veel sneller in slaap viel, terwijl ik daar normaal gesproken veel moeite mee heb. Heel fijn dus! Voor mij heeft het ontstressend gewerkt.

Janneke van der Meer

Starten met de gratis proeftraining bij Bodytec in Drachten. Vraag hier meer informatie aan.

Algemene voorwaarden

10 + 5 =