Een gezond gewicht en veel meer energie door sportvasten

Wil jij ook de switch maken van suiker- naar vetverbranding?

Dan is Sportvasten bij Bodytec Drachten de ideale oplossing.

Sportvasten is een tiendaagse vastenkuur onder begeleiding van jouw persoonlijke coach. Na de kuur heb je een gezonder gewicht, voel je je energieker en geef je je conditie een boost. De resultaten kunnen blijvend zijn zolang je enkele basisregels blijft volgen. Sportvasten is de ideale start van een nieuwe, gezonde leefstijl.

Wat is sportvasten?

De afgelopen eeuw zijn we anders gaan leven! We bewegen te weinig en eten vaak teveel suikers en koolhydraten. Ons lichaam is daarvoor niet gemaakt. Het lichaam slaat het overschot op als vet. In plaats van vet te gaan verbranden als de voorraad suikers in het lichaam op is, voelen we ons slap en moe, waardoor we weer meer koolhydraten gaan eten.

De Sportvastenkuur combineert sporten met vasten. Zo doorbreek ongewenste situatie en schakel je over van suikerverbranding naar vetverbranding. Door het vasten leert het lichaam weer vet te verbranden als er energie nodig is. Tijdens het sporten verbruik je voldoende energie tijdens het vasten. Dit zorgt voor een snellere omschakeling. Als je lichaam gewend is aan het verbranden van vet, neemt de drang naar ongezonde snacks af.

Blijf je sporten tijdens het vasten? Dan blijven je spieren intact. Door na de vastenkuur je eetpatroon blijvend aan te passen  blijft deze lage koolhydraat- en hoge vetverbranding behouden. Met Sportvasten word je gezonder, slanker en voel je je fitter.

20-30 MINUTEN SPORTEN IN DRACHTEN

Tijdens Sportvasten bij Bodytec Drachten sport je dagelijks 20-30 minuten op een bepaalde hartslag (die we vooraf voor jou persoonlijk bepalen). Dit monitor je via een hartslagmeter die je in gebruik krijgt van je coach.

Tijdens de kuur kun je de cardio trainingen in de studio in Drachten doen. Je maakt dan gebruik van een assaultbike en tijdens de training krijg je extra weerstand door de impulsen vanuit de Bodytec. Je doet een volledige intensieve cardio workout in 20 minuten. Naast deze trainingen kies je op de andere dagen voor een andere vorm van sporten.

Starten met de sportvasten bij Bodytec in Drachten. Vraag hier meer informatie aan.

Algemene voorwaarden

Hoe bevalt Sportvasten anderen?

Sportvasten, ik was er wat sceptisch over. Is dat wel iets voor mij? Kom je na die 10 dagen niet gelijk weer aan?

Ik moet zeggen dat het mij heel goed is afgegaan! Het is blijkbaar dus wel iets voor mij. Niet alleen het afvallen, maar ook het bewust worden van wat je allemaal in je mond stopt en hoeveel je beweegt. Beweging is met deze kuur belangrijk. Elke dag moet je namelijk een half uur sporten in combinatie met het vasten.

De eerste 3 dagen bouw je af van vast voedsel naar vloeibaar. Na die 3 dagen ga je naar 3 dagen vasten. Ja die zijn pittig, maar vooral mentaal zijn die 3 dagen een uitdaging. Eten is zo’n gewoonte geworden en vooral het ongezonde eten. Na de 3 vastdagen ga je weer langzaam opbouwen. Ik moet zeggen dat de eerste salade die ik na 6 dagen at echt hemels smaakte! Ik ben met deze kuur 4.2 kilo afgevallen en mijn vetpercentage nam met 4% af. Maar het belangrijkste is wel mijn energielevel. Ik heb meer energie en ooo het sporten gaat veel beter. Na die 10 dagen ben ik door gegaan met intermittent vasten. Dit in combinatie met sporten maakt het dat ik nu al ruim 6 kilo kwijt ben. Dit alles heb ik kunnen bereiken door de support die ik van Hannes heb gekregen.

Mocht je echt even een reset nodig hebben of een start voor je afvallen, dan zou ik dit zeker gaan doen.