Voedingsadvies

Verantwoord afvallen bij Bodytec Drachten

Bodytec Drachten begeleid je graag met advies op maat, precies afgestemd op jouw situatie, wensen en behoeften.

Juiste voeding is onmisbaar bij een gezonde leefstijl. Zoek jij hulp? Bodytec Drachten begeleid je graag met opmaat advies, precies afgestemd op jouw situatie, wensen en behoeften.

VOEDINGSADVIES OM GEZOND AF TE VALLEN

Voedingsadvies

Overgewicht heeft vaak te maken met een “verstoord eetpatroon”. Het lichaam is door het huidige voedingspatroon uit balans. Bodytec Drachten bekijkt samen met jou je huidige eetpatroon en helpt je om de juiste balans tussen energie-inname en energieverbruik te herstellen. Hiervoor zijn diverse ondersteuningstrajecten. Combineer dit met trainen bij Bodytec Drachten voor structureel resultaat. Een traject is individueel met de volledige focus op jou als persoon.

Het gewicht, BMI, lichaamsvetpercentage, spiermassa en visceraal vet (vet rondom de organen) worden ieder consult gemeten. Daarnaast meten we ook de omvang van de taille, buik, armen en benen. Samen met je doelstellingen vormen deze metingen de basis van het traject. Samen werken we aan een leefstijl verandering op het gebied van voeding, beweging, gedrag en ontspanning (stress en slaap).

Bodytec Drachten gaat  uit van normale en gezonde voeding, waar ook de overige gezinsleden op mee kunnen liften. Geen extreme diëten dus, waarbij je koolhydraten, eiwitten of vetten moet te laten staan.

Tot 100% vergoeding door zorgverzekering mogelijk.

Voedingstrajecten die begeleid worden door vakbekwame en vakbevoegde gewichtsconsulenten, worden deels of geheel vergoed door zorgverzekeraars via de aanvullende verzekeringen. ​Onze gewichtsconsulenten voldoen aan alle registraties. Indien je aanvullend verzekerd bent, dan kunnen wij voor je nakijken of je voor vergoeding in aanmerking komt.

Informatie aanvragen voor de voedingscoach van Bodytec in Drachten.

Algemene voorwaarden

Hoe bevalt Bodytec Drachten anderen?

Hannes van Bodytec Drachten en Rinske van Cure4life vroegen mij iets te schrijven over mijn ervaringen.
Twee jaar geleden begonnen bij Hannes omdat ik vond dat ik moest blijven sporten en een betere versie van mijzelf ambieerde. Na een tijd 1x per week overgestapt naar 2x per week en het ging goed, ik voelde me sterker worden. Stap voor stap.

Toch bleef er iets wat beter kon, ik dacht dat mijn eetpatroon prima was maar naar aanbeveling van Hannes een gesprek met Rinske en na dat eerste gesprek begonnen aan een traject in het verbeteren. Het is mij prima afgegaan, het is gelukt zelfs. Was het makkelijk? Absoluut niet. Na 9 maanden ben ik nu op mijn streefgewicht.

Ik zou een ieder die dit wil gaan doen adviseren dat je de tijd moet nemen om iets te veranderen, de kans van slagen is dan groter. Met vallen en opstaan.

Titie